0769.250.736   021.46.00.735
Comenzi si informatii:
+4 0769.250.736       +4 021.46.00.735
office@alphaterm.ro
COS DE CUMPARATURI
Inca nu ai ales inca niciun produs.

Termostat inteligent Be Smart

Termostat inteligent Be Smart
Termostat inteligent Be Smart
Termostat inteligent Be Smart

Nu exista nici un review.
Adauga un review
669 RON
Cod produs:
Producator:
Beretta
Disponibilitate:
La comanda
Timp livrare:

Specificatii

Categorie: ACCESORII > Termostate ambianta

Descriere

Termostat Wi-Fi Box Beretta BeSMART - comanda de pe Mobil / Tableta / PC.

Flexibilitate in montaj si utilizare: se poate monta in orice sistem de incalzire (instalatii noi sau existente).

BeSmart este un termostat de ambient si o telecomanda pentru centrala termica, care a fost proiectat apeland la o abordare modulara de proiectare, ce permite activarea diverselor functii in functie de necesitatile utilizatorului.

  • BeSMART incorporeaza tehnologiile de comunicatie WIFI si RF, ca si releul pentru comanda on/off, precum si protocolul Beretta BUS. Astfel poate fi integrat in orice sistem de incalzire cu orice tip de centrala termica (sau cu orice alta centrala termica al altor producatori, folosind comanda on/off !).
  • Are capacitatea de a comanda pana la 8 zone ale instalatiei de incalzire, fiecare zona fiind comandata de catre propriul echipament Be SMART.
  • Confortul termic casnic si eficienta consumului de combustibil sunt optimizate in momentul racordarii termostatului la o centrala termica Beretta, deoarece BeSmart calculeaza automat temperatura corecta a agentului termic livrat.
  • Flexibilitate si usurinta in programarea regimului de 3 temperaturi (zilnic, saptamanal sau 5+2). Functia in-avans poate fi folosita pentru a anticipa un start timpuriu al instalatiei de incalzire sau un sfarsit de program.

BeSMART se va conecta la centrala termica printr-un cablu cu 2 fire, urmand sa poata fi comandat prin Internet cu ajutorul Wifi Box.

Pachetul ce se livreaza include receptorul RF 20112079, ce permite racordarea termostatului fara fir la centrala

Chiar și la instalațiile multizonă existente, BeSMART este soluția cea mai simplă, universală. BeSMART dispune de o comandă cu releu pentru vana de zonă (max 0,2 A la 230 V, sau max 2 A la 24 V). Nu trebuie decat să inlocuiţi termostatele vechi cu noile BeSMART și să conectaţi cablurile la ieșirea releului panoului BeSMART. De exemplu, in cazul in care sunt 8 zone, pe langă codul 20111876 (Panou de Comandă Confort BeSMART cu Dispozitiv WiFi), sunt necesare 7 bucăți din codul 20111878 (Panou de Comandă Confort BeSMART)

Aplicatia Premium BeSMART, precum si server-ul central la care se conecteaza centrala Beretta dau posibilitate utilizatorului sa fie contactat instantaneu in caz de erori ale centralei termice.Vizitati si pagina producatorului dedicata acestui termostat: http://new.besmart-home.com/

In exclusivitate pentru Beretta soluția cea mai avansată și serviciile pe care le poți avea doar cu conexiunea USBOpenTherm. Verifică pe site-ul besmart-home.com dacă centrala ta Beretta este compatibilă cu OpenTherm BeSMART şi intră in lumea Telegestiunii complete: stare centrală, alarme, parametri și multe altele. Panoul de Comandă Confort BeSMART cu Dispozitiv Wi Fi permite realizarea, in afara opțiuni lor ulterioare, a instalațiilor din clasa A+.

Lista centralelor termice Beretta compatible cu BeSMART, precum si modul de comunicare cu termostatul o gasiti  http://new.besmart-home.com/files/compatibility_Beretta.pdf

REVIEW-URI

Nu exista nici un review momentan.

Adauga un review

Rating
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Titlu
Continut
Pro
Contra

COMENTARII

Toate drepturile rezervate alphaterm.ro - 2024

Politica de confidentialitate

PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC | COMISARIATE JUDETENE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR | TELEFONUL CONSUMATORULUI: 021-9551