0769.250.736   021.46.00.735
Comenzi si informatii:
+4 0769.250.736       +4 021.46.00.735
office@alphaterm.ro
COS DE CUMPARATURI
Inca nu ai ales inca niciun produs.

Despre noi

Societatea comerciala ALPHA EXPERT TERM SRL a fost constituita in anul 2008, pe 12 Decembrie, ca societate autorizata ISCIR, conform prescriptiilor PTA1 si PTC9 pentru montaj, punere in functiune, autorizare, service cazane apa calda pana la 5GCal si PT C11 pentru montare, punere in functiune, reparare si intretinere instalatii de ardere si de automatizare pentru cazane/centrale termice.
 SC ALPHA EXPERT TERM SRL are sediul in Bucuresti, Aleea Zarandului, nr. 2, sector 2 si punct de lucru in Bucuresti, Str. Vultureni nr. 21, sector 4, avand CUI RO 24845282 si nr. de inreg. la ONRC J40/20552/2008. Reprezentantii legali ai societatii sunt domnul Luiz-Puiu Dumitru, in calitate de Director General si domnul Florin Toader, in calitate de Administrator.
 Datorita experientei individuale a celor care compun colectivul, societatea a cunoscut o ascensiune rapida, devenind distribuitoare de produse si echipamente Viessmann, Ferroli, Ariston si Romstal. 
 Desi este o societate tanara, ALPHA EXPERT TERM S.R.L. dispune de personal de inalta pregatire, cu experienta in executia de lucrari specifice activitatii in domeniul instalatiilor sanitare, termice, de racire, de exhaustare si de ventilatie. Avand la constituire un numar de patru asociati, societatea a promovat o politica de dezvoltare bazata pe profesionalism, incredere si respect fata de clienti,  cautand sa satisfaca toate nevoile acestora, de la consultanta tehnica acordata in domeniu, pana la executie, autorizare si service garantie si postgarantie. 
 Societatea noastra pune un accent deosebit pe reprezentarea completa a clientilor sai. In plus, serviciile noastre sunt indreptate permanent catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii. Misiunea actuală este de a raspunde in mod activ celor mai exigente dorinţe ale clienţilor, prin oferirea si promovarea celor mai bune solutii de incalzire din punct de vedere calitate-pret. Obiectivul companiei este de a asigura servicii de inalta calitate in domeniul montajului si service-ului, in vederea indeplinirii cerintelor clientului, cerintelor legale si a reglementarilor in vigoare. 

COMENTARII

Toate drepturile rezervate alphaterm.ro - 2024

Politica de confidentialitate

PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC | COMISARIATE JUDETENE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR | TELEFONUL CONSUMATORULUI: 021-9551